İngiliz acentalar B2B görüşmeler için Türkiye’ye geliyor

Last Updated on 6 Eylül 2017 by Yaşar Çelik

THY ve TÜRSAB işbirliği ve organizasyonunda, İngiltere’nin Birmingham şehrinden outgoing acentalar B2B görüşmeler için Türkiye’ye geliyor. 22 Eylül Cuma günü Birmingham’dan gelen acentaların katılımıyla TÜRSAB Genel Merkez Ofisi’nde bir workshop düzenlenecek.

Etkinliğe ilişkin TÜRSAB’dan yapılan açıklama şöyle:

Birmingham’dan gelecek Outgoing Acentalarla B2B Workhop / Türk Incoming Acentalar için Duyuru

22 Eylül 2017 Cuma günü, 10:00 – 12:30 saatleri arasında THY ve TÜRSAB işbirliği ve organizasyonunda, TÜRSAB Genel Merkez’de Birmingham’dan ülkemize gelecek olan outgoing acentaların katılımlarıyla bir workshop düzenlenecektir.

Workshopa katılacak acentaların isimleri

Söz konusu etkinliğe; Birmingham ile çalışan veya çalışmak isteyen özellikle Incoming Acentalarımızın katılması beklenmekte olup, katılım teyitlerinin aşağıda belirtilen e-mail adresine bildirilmesi önemle rica olunur.

Önemli Not: Katılımcı acentaların gelirken iş kartları ve broşürlerini yanlarında bulundurmaları ve Workshop süresince zamanı iyi kullanabilmek adına B2B görüşmelerini uzun tutmamaları rica olunur.

Workshop Planlaması katılımcı sayısına göre belirlenecek olup etkinliğe katılmak için mutlaka LCV verilmesi gerekmektedir.

LCV:
Burcu OSANMAZ
TÜRSAB Kurumsal İlişkiler
Mail: burcu.osanmaz@tursab.org.tr
EK : Katılımcı Acenta Listesi
Tarih : 22 Eylül 2017, Cuma günü
Saat: 10:00 – 12:30
Yer : TÜRSAB Genel Merkez