Site icon Turizm Günlüğü

ANEX Tour’dan Salda Gölü ve Göbekli Tepe atağı

ANEX Tour’un Salda Gölü ve lavanta tarlaları turları büyük rağbet görüyor. Bu yıl başından bu yana bölgeye 36 bin 600 ziyaretçi götüren ANEX Tour, 2019 Ülke Rehberi kapağında da Göbekli Tepe görselini kullanıyor.

ANEX Tour Destinasyonlar Operasyon Direktörü Aydın Yaşayacak; Türkiye turizminde yaşanan son gelişmelere ve yeni trendlere yönelik açıklamalarda bulundu.

ÜLKE TANITIMINA KATKI

Gelişen ve değişen turizm trendleriyle birlikte hem ANEX Tour’u tercih edenlerden gelen talepler üzerine hem de ülke tanıtımına katkılarını artırmak için sürekli yeni arayışlar içinde olduklarını belirten Aydın Yaşayacak; “bu anlamda 2017 yılından bu yana, ANEX Tour olarak misafirlerimizin beğenisine içinde Salda Gölü ve lavanta tarlalarını barındıran birçok tur sunduk” dedi.

ANEX TOUR’DAN 2019’DA SALDA GÖLÜ’NE 36 BİN 600 ZİYARETÇİ

Türkiye’nin Maldivleri olarak adlandırılan Salda Gölü’nün, bu turların açılmasıyla birlikte ilgi odağı olduğuna dikkat çeken Yaşayacak; “sadece 2019 yılında ANEX Tour olarak bölgeye 36 bin 600 ziyaretçi götürdüklerini; birçok tur ile kombine ettikleri Salda Gölü ve lavanta tarlaları ANEX Tour’un üst segment misafirleri tarafından da yoğun ilgi gördüğünü” belirtti.

“DOĞAYI KORUMA VE ÇEVRECİLİK MİSYONUYLA YOLA ÇIKIYORUZ”

ANEX Tour olarak “doğayı koruma ve çevrecilik misyonuyla yola çıkarak Türkiye’nin güzelliklerini ve bu potansiyeli koruyup, turizme kazandırmaya devam edeceklerini” ifade eden ANEX Tour Destinasyonlar Operasyon Direktörü Yaşayacak; “son yıllarda turizm faaliyetlerinde bulunan insanların artık daha bilinçli ve bilgili olduğunu ve marka olarak temennilerinin doğa harikası bu noktaların hep olduğu gibi doğal ve bakir kalması” olduğunu söyledi.

ANEX TOUR GÖBEKLİ TEPE TURLARINA BAŞLADI

ANEX Tour Destinasyonlar Operasyon Direktörü Aydın Yaşayacak ayrıca bu sene Göbekli Tepe kültür turlarına başladıklarını açıkladı.

2019’un “Göbekli Tepe Yılı” olarak belirlenmesinin ardından; Türkiye’ye gelen her bir ANEX Tour misafirine Göbekli Tepe’yi tanıtmak amacıyla; 2019 Ülke Rehberi’nin kapağında Göbekli Tepe görselini kullandıklarını belirten Yaşayacak; “topraklarımızda bulunan en eski medeniyetlerin kalıntılarını tanıtıp, turizme kazandırmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Anex Tour altıncı oteli için harekete geçti

Exit mobile version