Site icon Turizm Günlüğü

Rusya’da kış tatili hazırlıkları başladı: En ucuz destinasyonlar hangileri?

Rusya’da uzun yeni yıl ve Noel tatilleri için her sene olduğu gibi çok önceden yurt dışı rezervasyonları yapılmaya başladı. Seyahat servisi OneTwoTrip, erken rezervasyon döneminde uçak biletlerinin en ucuz olduğu destinasyonları belirledi.

Turkrus‘da yer alan habere göre, Rusya turistler için en ucuz yeni yıl tatili imkanı Belarus ve Baltık ülkelerinde. OneTwoTrip’in verilerine göre, erken rezervasyon döneminde en ucuz bilet satın alınabilecek istikametler Minsk, Riga ve Vilnius. Ermenistan’ın Gümrü şehri de ucuz seçenekler arasında.

Moskovalı bir turist yeni yıl tatili için biletleri Aralık yerine Eylül ayında aldığında yüzde 36 tasarruf edebiliyor (6 bin 500 ruble), Riga içinse bu oran yüzde 41 (10 bin ruble). Vilnius ve Gümrü biletlerini erken almak da yüzde 20 tasarruf sağlıyor (11 bin ruble).

Novosibirsk, Astrahan, Kaliningrad gibi diğer Rus şehirlerinden yurt dışı istikametlere alınan biletlerde de yüzde 60’lara varan tasarruf oranları elde etmek mümkün.

Rus basını daha önce de Eylül ayı için en kârlı istikametlerin Riga, Gümrü, Minsk, Bratislava ve Leipzig olduğunu yazmıştı.

Exit mobile version