Site icon Turizm Günlüğü

ATOR: Rusya’nın tur operatörü pazarı 2020’de kökten değişecek

ATOR CEO'au Maya Lomidze

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, teknolojilerin ve iletişim araçlarının hızlı gelişiminin, Rusya’daki klasik tur operatörü pazarının değişmesine yol açacağını belirtti.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, teknolojilerin ve iletişim araçlarının hızlı gelişiminin, 2020’nin başlarında Rusya’daki klasik tur operatörü pazarının değişmesine yol açacağını belirtti.

Gazetem.ru’nun aktardığı habere göre Lomidze, “Turizm endüstrisinde yeni bir dönem. 2020’de bizi neler bekliyor?” adlı basın toplantısında bu konu hakkında yaptığı açıklamada “Teknoloji pazarı hızla gelişiyor ve iletişim araçları turistler için o kadar önemli hale geliyor ki, klasik tur açıkça belli olacak. Bu süreç 2020 yılının başlamasından birkaç gün sonra başlayacak” diye konuştu.

Lomidze, şu ana kadar piyasanın nasıl değişeceğini kabaca tahmin etmenin mümkün olduğunu belirterek açıklamalarında “Paket turların standart şeması yeterince etkili değildir ve tüketicilerin bir parçası için ilginç değil” ifadelerine yer verdi.

Exit mobile version