BookingAgora otel zincirleriyle ve yeni pazarlarda iş birliklerini geliştiriyor

Soldan sağa: BookingAgora Kurucu Ortakları Murat Kahraman / Kadri Ciga ve Sezgin Kara

Last Updated on 18 Şubat 2022 by Turizm Günlüğü

Seyahat ürün tedarikçisi konsolidatör firması BookingAgora’nın yöneticileri Kadri Ciga ve Murat Kahraman EMITT 2022 Fuarı kapsamında markanın son dönemdeki faaliyetlerine ve fuara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BookingAgora Kurucu Ortakları Kadri Ciga ve Murat Kahraman bu yıl 25.’si düzenlenen EMITT Fuarı kapsamında BookingAgora’nın son faaliyetleri, iş akışı ve bu yılki fuara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Son altı yıldır EMITT Fuarı’na düzenli olarak katılım gösterdiklerini belirten BookingAgora Kurucu Ortağı Kadri Ciga, bu yılki fuarda da BookingAgora standının yoğun ilgi gördüğünü, yurt içinden ve yurt dışından gelen acenta, otel ve havayolu firmalarnın temsilcileriyle önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini, fuarın BookingAgora açısından oldukça verimli geçtiğini kaydetti.

BookingAgora Kurucu Ortakları Kadri Ciga ve Murat Kahraman

BookingAgora YENİ YILDA YÜZDE 60 ORANINDA ARTIŞ KAYDETTİ

2022 yılına yönelik öngörülerini paylaşan Kadri Ciga, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması halinde turizm ve seyahat endüstrisinin yeniden hızlı bir şekilde büyüme kaydedeceğini ve bunun bir göstergesi olarak BookingAgora’nın, Ocak ayının ortasından itibaren iş hacminde yaklaşık yüzde 60 oranında artış kaydettiğini açıkladı.

BookingAgora EKİBİNİ GENİŞLETMEYE DEVAM EDİYOR

Artan iş hacmi doğrultusunda BookingAgora’nın ekibini genişlettiğini, hem yönetici kadrosuna yeni isimleri kattığını hem de çalışan sayısını arttırdıklarını belirten Kadri Ciga konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Yeni yönetici arkadaşlarımız BookingAgora ekibine katıldı. Diğer taraftan personel alımlarını da sürdürüyoruz. Yeni kadrolar açıyoruz. Tur departmanı, Muhasebe/Finans departmanı, Otel rezervasyon departmanı ve call center tarafında da çalışan sayımızı artırıyoruz ve yeni ekip arkadaşları arıyoruz. Pandemi sürecinde olduğu gibi personel ve çalışan sayımızı arttırmaya devam ediyoruz.”

Son altı yıldır EMITT Fuarı’na katılım gösteren BookingAgora’nın yönetim kadrosu fuar katılım plaketini alırken

BookingAgora EMITT FUARI’NDA 2022 FAM TRIP TAKVİMİNİ OLUŞTURDU

EMITT 2022 Fuarı kapsamında birçok havayolu şirketi ve çok uluslu otel zinciri yöneticileri ile görüşerek, BookingAgora’nın 2022 yılı fam trip takvimini oluşturduklarını belirten Kadri Ciga; 2022 yılı itibarıyla BookingAgora olarak önemli bir adım attıklarını ve mevcut otel portföylerini yeni kontratlar ile ciddi sayılarda artırdıklarını bu sayede seyahat acentalarına daha fazla ürün ve avantajlı fiyatlar sunabildiklerini belirtti.

📖  BookingAgora “Asistan Hizmeti” ile acentalara büyük artılar sunuyor 📚

Bu gelişmenin detaylarını ise BookingAgora Kurucu Ortağı Murat Kahraman paylaştı.

Murat Kahraman, birçok yatak bankası ile iş birliği içinde olduklarını ve bunlara yenilerinin eklendiğini ayrıca direkt kontratlı oldukları otellerin de sisteme eklenmesiyle sadece seyahat acentalarına hizmet sunan BookingAgora’nın iş ortaklarına daha geniş ürün yelpazesi sunmaya devam ettiğini belirtti.

BookingAgora STANDINA YOĞUN İLGİ

EMITT 2022 Fuarı’nın, BookingAgora açısından oldukça verimli geçtiğini yineleyen Murat Kahraman; “Burada çalıştığımız mevcut partnerlerimizle tekrar bir araya gelmenin keyfini yaşıyoruz. Bunun yanı sıra bizimle sürekli çalışma yönünde acentaların yoğun bir talebi söz konusu, bu fuarda standımız yoğun ilgi gördü” dedi.

📖 BookingAgora ve KPlus’tan acentaların satışlarını arttıran teknolojik çözümler 📚

“Uzun bir aradan sonra acentacı dostlarımız ve diğer paydaşlarımızla bir araya gelip yüz yüze görüşüp hasret giderdiğimiz için mutluyuz” diyen Murat Kahraman “bundan sonraki aşamada daha sık bir araya gelmek için farklı etkinlikler düzenleyeceklerini” açıkladı.

“GÜVENİLİRLİK”, “ŞEFFAFLIK” VE “KALİTELİ HİZMET”

Murat Kahraman, son olarak partnerlerine, sektör paydaşlarına yönelik mesajını şu şekilde iletti:

“Pandemi sürecinde, “Güvenilirlik”, “Şeffaflık” ve “Kaliteli Hizmet” kavramları çok daha fazla önem kazandı. Pandemi ortamında, seyahat acentası dostlarımızla sürekli iletişim halinde olduk ve kimsenin mağduriyet yaşamaması için azami hassasiyet gösterdik. Bu da sektör tarafından takdirle karşılandı. BookingAgora’ya olan güven katlanarak büyüdü. BookingAgora’nın sistemine katılan seyahat acentası sayısında ciddi artışlar oldu. Bu artış, motivasyonun yanı sıra tüm ekibe büyük bir sorumluluk yükledi. Bu güvene layık olabilmek için var gücümüzle hizmet kalitemizi yükselterek sadece seyahat acentalarına hizmet vermeye devam edeceğiz. Bundan sonra da daha iyi hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

BookingAgora olarak; “Güvenilirlik”, “Şeffaflık” ve “Kaliteli Hizmet” değerlerine önem verdiğimiz için pandemide büyüyen firmalar arasında yer aldık. Bu vesileyle bize güvenip, tercih eden iş ortaklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Şirket politikası olarak her işimizi şeffaflık temelinde yapıyor ve etik kuralları her zaman göz önünde bulunduruyoruz. BookingAgora olarak, ilkeli, dürüst ve yenilikçi bakış açısıyla sadece seyahat acentalarına hizmet etmeye devam edeceğiz.”