İşte Coral Travel Group’un odaklandığı yeni ülkeler…

Coral Travel Group’un odaklandığı yeni pazarlar
OTI Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş

Last Updated on 3 Kasım 2022 by Turizm Günlüğü

OTI Holding “Coral Travel Group” oldu. İşte yeniden markalaşmaya giden OTI Holding’in odaklandığı yeni ülkeler… Coral Travel Group’un odaklandığı yeni ülkeler

Türk turizm grubu OTI Holding, Almanya dahil önemli pazarlardaki konumunu güçlendirme hedefi kapsamında yeniden markalaşmaya gitti.

OTI Holding, marka değişikliğine giderek sahip olduğu alt markaları bundan sonra “Coral Travel Group” çatısı altında toplayacağını duyurdu.

22 ülkedeki 37 bağlı şirkette, 4 bin 300 çalışanı olan turizm grubu, 30. yılı kutlamalarında büyüme hedefleri kapsamında önemli hamleler gerçekleştireceğini de duyurdu.

CORAL TRAVEL GROUP’UN ODAKLANDIĞI YENİ ÜLKELER

Coral Travel Group, büyüme hedefleri kapsamında odaklanacağı yeni pazarlar arasında İsviçre, Çekya ve Romanya yer alıyor.

Turizm şirketler grubu şu anda toplam 13 ülkede tur operatörlüğü faaliyeti yürütüyor.

Yeni adı “Coral Travel Group” olarak açıklanan OTI Holding bünyesinde Coral Travel, Ferien Touristik (Almanya) ve Sunmar Tour olmak üç tur operatörü markası yer alıyor.

Diğer yandan grup şirketleri bünyesinde Blue Connect adı altında bir havacılık firması da yer alıyor.        Coral Travel Group’un odaklandığı yeni ülkeler

OTI HOLDİNG’İN OTELLERİ

Bunlara ek olarak, turizm grubunun yeni acentesi Odeon Tours ile birlikte Xanadu Resort, Otium Hotels ve Seven Seas Hotels olmak üzere üç konaklama markası var.