TGA Adayı Abuzer Aydın’ın seçim vaatleri

TGA Yönetim Kurulu Adayı Abuzer Aydın
TGA Yönetim Kurulu Adayı Abuzer Aydın

Last Updated on 27 Kasım 2022 by Yaşar Çelik

Seyahat acentası “Blue Bosphorus Turizm” ve “Euphrat Nemrut Hotel”in sahibi Adıyamanlı turizmci Abuzer Aydın, TGA Yönetim Kurulu için adaylığını açıkladı. İşte TGA adayı Abuzer Aydın’ın vaatleri ve önem vereceği hususlar…

Hem acentacı hem de otelci kimliğiyle turizmin iki kilit kanadında da tecrübeye sahip olan Abuzer Aydın; bunun kendisi için Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Seçimleri’nde en büyük avantajı ve kozu olduğunu belirtiyor.

MESLEĞİMİZ TURİZM, BİRLİĞİMİZ TÜRSAB

TGA Yönetim Kurulu Adayı Abuzer Aydın
TGA Yönetim Kurulu Adayı Abuzer Aydın

Aydın, “2019 yılındaki seçimlerde ekip olarak aldığımız 1500 oya ve tüm arkadaşların desteğine talibim” dedi.

DİĞER TGA ADAYLARI

Aydın diğer TGA adayları hakkında şunları söyledi: “Mete Vardar’ın acentası ile bir markadır. Emin Çakmak’da adaylık konusunda bir markadır. Nezih Hacıalioğlu’da Antalya markadır. Bende Nemrut’ta bir markayım” dedi.

İki tarafın sorunlarını da çok iyi bildiğini ifade eden Aydın, seçildiği takdirde görevi süresince seyahat acentaları ve otelciler arasında arabuluculuk rolünü üstleneceğini söyledi.

“Antalya’nın ve güney sahillerinin Türkiye turizminin önemli destinasyonları olduğuna” dikkat çeken Abuzer Aydın, “bunların yanı sıra Türkiye’nin birçok zenginliğe ev sahipliği yapan diğer Anadolu destinasyonlarının tanıtımına da ağırlık verilip; destinasyon ve pazar ülke çeşitliliğine önem vereceğini” vurguladı.

“TÜRKİYE TURİZMİ BATI’DAN İBARET DEĞİLDİR”

Abuzer Aydın TGA
Seyahat acentası “Blue Bosphorus Turizm” ve “Euphrat Nemrut Hotel”in sahibi Adıyamanlı turizmci Abuzer Aydın

“Türkiye turizmi Batı’dan ibaret değildir” diyen Abuzer Aydın, özellikle Doğu illerinin de turizmde gelişme kaydetmesi için çalışma ve projeler geliştireceğinin ve bunun öncelikli hedefi olacağını açıkladı.

“TÜRKİYE TURİZMİ SADECE BÜYÜKŞEHİRLERDEN YÖNETİLMEMELİDİR”

Kurulduğu günden bu yana 4 yıllık süre içerisinde Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayan TGA’nın çalışmalarını daha ileri eviyelere taşımak için meslektaşları ile uyum ve ahenk içinde çalışacağını ifade eden Abuzer Aydın; “Türkiye turizmi sadece büyükşehirlerden yönetilmemelidir” ifadelerini paylaştı.

TGA Yönetim Kurulu Adayı Abuzer Aydın, son olarak 26 – 27 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan TÜRSAB Genel Kurulu ile eşzamanlı yapılacak TÜRSAB Yönetim Kurulu ve TGA Seçimlerinde, acentacılık mesleğine ve geleceklerine sahip çıkmak adına tüm TÜRSAB üyelerini oy kullanmaya davet etti.

TGA Yönetim Kurulu Adayı Abuzer Aydın
TGA Yönetim Kurulu Adayı Abuzer Aydın

ABUZER AYDIN KİMDİR?

1972 yılında Adıyaman, Kahta’da doğan Abuzer Aydın; ilk ve orta eğitimini Kahta’da tamamladı.

Konaklama sektöründe aile işletmesinde genç yaşlarda başlayan Abuzer Aydın; 1987 yılından beri EURHRAT NEMRUT HOTEL’in sahibidir.

Acentacılık mesleğine 2015 yılında 2600 No’lu OGZALA TURİZM acentasını satın alarak başlayan Aydın; BLUE BOSPHORUS TURİZM markasıyla da Endonezya, Kore, Tayvan ve Tayland’dan incoming operasyonları düzenliyor.

Evli ve 2 kız, 2 erkek çocuk babası Abuzer Aydın, şu an İstanbul’da ikamet ediyor.

Abuzer Aydın TGA Yönetim Kurulu için adaylığını açıkladı