“Turizmde dünya liderliğine yükselme yolumuz açıktır”

Uçuş Rötarları İçin Erdoğan Devreye Girdi
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Last Updated on 30 Kasım 2022 by Turizm Günlüğü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Turizmde ustalık dönemindeyiz, turist ve turizm geliri bakımından zirvedeyiz            Erdoğan: Turizmde dünya liderliğine  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin turizmde ‘ustalık’ döneminde olduğunu belirterek, “Hem turist sayısı hem de turizm geliri bakımından zirve yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Otelciler Federasyonu 7. Olağan Genel Kurulu’nda konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin turizmde çıraklık ve kalfalık dönemini bitirip ustalık aşamasına geçtiğini söyledi. Erdoğan, “Küresel salgın döneminde kısa bir ara vermiş olsak da hem turist sayısı hem turizm geliri bakımından ülkemizin zirve noktasını hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarında ön çıkan satırlar şu şekilde:

“Hem turist sayısı hem de turizm geliri bakımından zirve yaşıyoruz. Dünyada turist sayısı bakımından 4., turizm geliri bakımından sekizinciyiz.

Küresel salgın döneminde kısa bir ara vermiş olsak da hem turist sayısı hem turizm geliri bakımından ülkemizin zirve noktasını hep birlikte yaşıyoruz.

Turizmde artık çıraklık ve kalfalık dönemimizi bitirdik, ustalık aşamasındayız, ustalığımızı daha iyi konuşturmalıyız. Turizmde bu dönemde dünya liderliğine yükselme yolumuz açıktır.”  Erdoğan: Turizmde dünya liderliğine       Erdoğan: Turizmde ustalık dönemindeyiz