İstanbul’un en iyi 10 yılbaşı oteli ve programları

Last Updated on 6 Aralık 2022 by Turizm Günlüğü

“Yeni yıla nasıl girerseniz tüm seneniz öyle geçer” derler. Acısıyla tatlısıyla geçen eski yılı geride bırakmak, yeni bir yılı umut ve neşeyle karşılamak adına muhteşem bir gece geçirmenizi sağlayacak otellerin yılbaşı programlarını derledik. İşte o otellerin 2023 yılbaşı programları…

Geriye dönüp baktığınızda iyisiyle kötüsüyle dersler çıkardığınız, zaman zaman düşüp daha güçlü kalktığınız, iyi ki bunu yapmışım dediğiniz koskoca bir yılı tam arkanızda bıraktınız. Yılın son gününde kendinize yapmanız gereken bir diğer iyilik ise güzel bir yılbaşı gecesi planlamak olacaktır!

Size yardımcı olması adına hoşuna gideceğinizi düşündüğümüz noktalardan oteller seçerek yılbaşı programlarını derledik. Seçim size kalmış. 🙂

Hyatt Regency İstanbul Ataköy
Hyatt Regency İstanbul Ataköy

Hyatt Regency İstanbul Ataköy

İstanbul’un muhteşem panoramik Marmara Denizi manzarasının yıldızı Hyatt Regency İstanbul Ataköy, 2023 yılına lezzet ve konforla merhaba demek isteyenleri bekliyor. Muhteşem manzaraya, yılbaşı gecesinin büyüsüne layık birbirinden lezzetli yemekler, canlı müzik, ünlü DJ’ler ve sürprizler eşlik ediyor.

Otelin lobi katında yer alan Brizo Restoran, birbirinden seçkin lezzetlerle hazırladığı yılbaşı menüsü ve DJ performansıyla geceyi şenlendiriyor. Dünya Mutfağı, Türk Mutfağı ve Akdeniz Mutfağının harmanlandığı açık büfede en özel tatlar şeflerin eşsiz yorumu ile 20:00 – 00:30 saatleri arasında beğeninize sunuluyor. Kişi başı 2900 TL + KDV

31 Aralık günü 20:30 – 23:00 saatleri arasında 17. katta yer alan Seafood Terrace Fish & Meze Restaurant’ın özel lezzetleri Marmara Denizi’nin panaromik manzarası ve canlı müzik eşliğinde unutulmaz bir gece yaşamak isteyenleri bekliyor. Geceye Seda Saltan’ın canlı performansı ve Motto Akustik eşlik edecek. Kişi başı 4250 TL + KDV

Seçkin DJ’ler ile benzersiz bir eğlence deneyimine hazır mısınız? Yeni yıl gecesi 22:30 – 02:00 saatleri arasında 17. katta yer alan Vue Rooftop’ta eğlence dolu bir geceye hazır olun. Giriş ücreti kişi başı 1000 TL + KDV

Yılın son gününde aileniz ve sevdiklerinizle unutulmaz bir konaklama ve mükemmel bir açık büfe kahvaltı… Lobi katında yer alan Brizo Restorant’ta 1 Ocak 2023 günü saat 13:00’a kadar sürecek yeni yıl kahvaltısının zengin büfesi ile yeni yılın ilk gününe zinde ve mutlu başlayın. Sağlıklı ve hafif alternatiflerin yanı sıra, zengin ve gösterişli bir açık büfe kahvaltıyı kaçırmayın. Kişi başı 480 TL + KDV

  • Brizo Restoran Rezervasyon için: 0212 463 1330
  • Vue Rooftop Rezervasyon için: 0212 463 1333
Raffles İstanbul

Raffles İstanbul

Modern cazibesiyle misafirlerine her seferinde unutulmaz anlar yaşatan Raffles İstanbul, yeni yıl için hazırladığı benzersiz programlarıyla yine beklentileri aşacak. Gece, otel misafirlerini karşılayan nefes kesici yeni yıl dekorasyonuyla Lavinia Lounge’da Jazz Trio eşliğinde kokteyl ikramıyla başlayacak.

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Canan Anderson ve ona eşlik eden dans gösterisinin ardından, gece boyu Barbaros ve 16 kişilik müzik grubunun hareketli melodileri, özel dekoruyla hazırlanan heybetli sahneden taşarak eğlenceyi zirveye taşıyacak.

Ayrıca damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak 6 aşamalı gala menüsü ile misafirler gece boyu dünya mutfaklarının en iyi lezzetlerinin deneyimlenecek.

Hoşunuza gideceğinizi düşündüğümüz bir sürpriz hazırlamış Raffles Istanbul!

Yılbaşında sevdiklerine Raffles Istanbul’un olağanüstü deneyimlerini armağan etmek isteyenler için özel hediye çekleri de sunuluyor. Raffles Brunch, Raffles Spa ve konaklama seçenekleri için de hediye çeki tercih edilebiliyor.

  • Rezervasyon: 0212 924 02 00
Swissôtel The Bosphorus

Swissôtel The Bosphorus

İstanbul’un ve boğaz manzarasının tadını çıkarabilmenin en iyi adreslerinden biri olan Swissôtel The Bosphorus içerisinde yer alan ve birbirinden özel deneyim sunan mekanlarda yeni yıl bir başka!

Sabrosa, Madhu’s, Chalet, Gabbro gibi farklı konseptli mekanlarında geceye özel menü ve eğlence alternatifleri sunan Swissôtel, şehirde en çok tercih edilen Yeni Yıl Brunch’ı ile yılın ilk kahvaltısını en özel hale getiriyor.

  • Rezervasyon: 0 212 326 11 00
Hilton İstanbul Bakırköy

Hilton İstanbul Bakırköy

İstanbul’un en güzel panoramik deniz manzaralarından birine sahip Hilton İstanbul Bakırköy, yeni yıla keyifli ve ışıltılı bir giriş yapmak isteyenler için hazırlıklarını yaptı.

Makri Restoran’da Begüm Obiz ve Ozan Ünlü’nün unutulmaz canlı performansı eşliğinde sunulacak enfes Yılbaşı Gala Yemeği ve yılın ilk gününde zengin bir açık büfe Yeni Yıl Brunch’ı ile seçkin bir yılbaşı deneyimi yaşatacak.

Gala Yemeği ve Brunch’ın da dahil olduğu keyifli bir yeni yıl konaklama paketi ile tatilini değerlendiren misafirler, 2000 metrekarelik alanda yer alan spa, fitness merkezi ve kapalı havuza sahip Hilton İstanbul Bakırköy’de yeni yıla zinde ve sağlıklı başlangıçlar yapabilirler.

  • Rezervasyon: 0212 942 25 00
Elite World Grand İstanbul Küçükyalı

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı yılbaşı için özel bir program hazırladı.  Elite World Grand İstanbul Küçükyalı’ da yılbaşında sahne alacak olan pop müzik sanatçısı Altay, misafirlerinin eğlenceli bir gece geçirmelerini sağlayacak.

Altay’ın eğlenceli şarkılarından önce özel bir kokteyl programı ile karşılanacak olan konuklar, ünlü şeflerin hazırladığı özel yılbaşı menüsü ile de adeta bir gastronomi şöleni yaşayacak. Bu özel gece DJ performansı, oryantal show ve gece çorbası ile son bulacak. Ayrıca yılbaşı gecesi otelde konaklayacak olan konuklar, 1 Ocak sabahında özel bir kahvaltı ve brunch ile 2023 yılına merhaba diyecek.

Tüm bunların yanı sıra  minik misafirler için de özel bir Kid’s Club programı oluşturdu.

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı Yılbaşı Programı

  • 31.12.2022-Cumartesi
  • 19.30-24.30 Kid’s Club
  • 19.30-20.00 Kokteyl
  • 20.00-23.30 Yılbaşı Yemeği
  • 20.00-21.00 DJ Performans
  • 21.00-22.00 Orkestra
  • 22.00-22.30 Oryantal Show
  • 22.30-01.00 Altay
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan ve iki köprüyü de kapsayan büyüleyici manzarasıyla nefes kesen Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, yeni yıl ruhunu yaşatacak benzersiz içerikleri ile misafirlerini ağırlıyor.

Müzik dinletilerinden ikonik yeni yıl lezzetlerine, atlı karıncadan neşeli yeni yıl dekorlarına, özel ikramlardan küçük misafirler için hazırlanan yılbaşı aktivitelerine sevdiklerinizle mutlu anılar biriktireceğiniz harikulade ve dopdolu bir yeni yıl programı sunuyor.

Noel ve yeni yıl boyunca MO Cake Shop’un misafirleri için özel olarak hazırladığı yılbaşının ikonik lezzetlerinden Christmas Stollen, Panetonne, Ginger House, Noel kurabiyeleri ve Bosphorus Lounge’da sunulacak sıcak çikolata ve ikramlar ise yeni yıl coşkusunu ikiye katlıyor.

17-31 Aralık tarihleri arasında her gün Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un lobi alanında 16:00 -20:00 saatleri arası arp solosu, flüt ve çello dinletisi ile keyifli saatler geçirirken, Noel ve yeni yıl gecesi Olea & The Bar’da sergilenecek DJ performansı ile yeni yıl ruhunu doyasıya yaşayacaksınız.

  • Rezervasyon: 0212 349 8888
Sheraton Istanbul Levent

Sheraton Istanbul Levent

İstanbul’un kolay erişilebilir buluşma noktalarından Sheraton Istanbul Levent, kışa girerken misafirlerini lezzet dolu etkinliklerle karşılıyor. İstanbul’da Pazar günleri kahvaltı keyfini uzatmak isteyenler için geç kahvaltı büfesi, Meksika yemekleri festivali ve tüm dünyayı etkisi altına alan futbol rüzgarı İstanbullulara bu sene Levent’in kalbinde kışa eğlenceli ve lezzetli bir geçiş vaat ediyor.

Kutlama sezonunun başlamasıyla birlikte hindi siparişleri için özel seçenekler hazırlayan Sheraton Istanbul Levent, 24 Kasım’da zengin bir set menü ile Şükran Günü yemeği ve 25 Kasım’da öğle yemeği organize ediyor.

  • Rezervasyon: 0532 622 0752
Hilton Istanbul Maslak

Hilton Istanbul Maslak

2022’nin bitmesine sayılı günler kalırken, Hilton Istanbul Maslak dolu dolu bir yılbaşı programına imza atmaya hazırlanıyor.

Şehrin kalbindeki eşsiz konumu ve misafir memnuniyetine odaklı hizmet anlayışı ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapan İstanbul’un seçkin oteli, yeni yıla Candan Erçetin ile merhaba diyecek.

31 Aralık gecesi, Candan Erçetin’in efsane şarkıları ve muhteşem performansı ile sahne alacağı program, saat 21:00’de Ferhat Ferat Orkestrası ve Özlem Dilaver ile başlayacak. Erçetin’in 22:45’ten gece yarısına kadar en sevilen şarkılarını seslendireceği gece, ardından DJ performansı ile saat 01:00’e kadar doludizgin sürecek.

  • Rezervasyon: 0212 305 10 23
Hilton Istanbul Bosphorus

Hilton Istanbul Bosphorus

Hilton İstanbul Bosphorus, yeni yıl ambiyansını yaşatan süslemeleri ve lobide yer alan çocuklar tarafından büyük ilgiyle karşılanan ginger house ile yılbaşı kutlamalarına başlıyor.

Otelin yılbaşı için özel olarak planladığı müzik ve eğlence dolu yılbaşı yemeği & kahvaltısı, gala yemeği, DJ parti ve yeni yıl kahvaltısı ile unutulmaz bir yeni yıl geçirin. İsterseniz otel bünyesinde servis veren Sentinus Spa ile yılbaşı gecesine hazırlanabilir veya yeni yılı muhteşem boğaz manzarasında konaklayarak karşılayabilirsiniz.

Hilton İstanbul Bosphorus Yılbaşı Programı:

  • 25/26 Aralık – Yılbaşı Yemeği & Kahvaltı (Şadırvan Restoran)
  • 31 Aralık – Gala Yemeği (Şadırvan Salon)
  • 31 Aralık – DJ Parti (Verande Terrace)
  • 01 Ocak – Yeni Yıl Kahvaltı (Şadırvan Restoran)
Grand Hyatt İstanbul

Grand Hyatt İstanbul

Grand Hyatt İstanbul, yılbaşına özel hazırladığı birbirinden güzel menüleri ve programlarıyla, 2023 yılına sevdikleri ile birlikte eğlenerek girmek isteyen misafirlerini bekliyor.

Yeni yıl eğlencesi 18.30’da Mezzanine Lounge’da Piyanist Aslı Güral eşliğinde bir müzik dinletisi ile başlayacak. Dinletinin ardından 34 Restoran’ın enfes açık büfesi, Türk ve Akdeniz mutfağının en sevilen tatlarıyla eğlenceye lezzet katacak. Taze makarnadan, balık ve et yemeklerine, mezelerden salatalara, Türk tatlılarından en güzel yılbaşı tatlılarına kadar geniş bir yelpaze sunulan açık büfe 20.00 başlayacak. Suami Ramirez ve orkestrasının eşlik ettiği bu özel yemekte, ritmin ve eğlencenin tadı da bambaşka olacak. Orkestra, eğlenceli repertuarı ile unutulmaz bir gece yaşatacak. Gece The Library Bar’da Dj Can Öztürk’ün performansı ile devam edecek.

Ailece unutulmaz bir deneyim yaşatacak ve yeni yılın enerjisini hissettirecek brunch, 1 Ocak Pazar günü 12:00 – 15:00 saatleri arasında kişi başı 950 TL fiyatla sunulacak. 6-12 yaş arasındaki minik misafirler yüzde 50 indirimden faydalanırken, 6 yaş altındakiler ücretsiz olarak ağırlanacak.

Yeni yıl eğlencesine katılan ve eve dönüş telaşı yaşamak istemeyen misafirlerine özel yüzde 15 indirim de sağlıyor.

  • Rezervasyon: 0 531 651 00 70