Kılıçdaroğlu’ndan Schengen vaadi

Kılıçdaroğlu’ndan Schengen vaadi
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk’te Serap Belet ve Kürşad Oğuz’un moderatörlüğünde “Olaylar ve Görüşler” programına konuk oldu.

Last Updated on 6 Nisan 2023 by Turizm Günlüğü

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu iktidara geldiklerinde 3 ay içinde Avrupa’ya vizesiz gidileceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu’ndan Schengen vaadi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu “Biz cumhurbaşkanlığını kazanacağız, iktidara geleceğiz. 1 yıl içinde rahat nefes alır hale getireceğiz, 3 ay içinde vize problemlerini çözeceğiz. Avrupa’ya vizesiz gidilecek” açıklanasında bulundu.

“VİZEYİ KALDIRACAĞIZ. GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPACAĞIZ”

Habertürk’te Serap Belet ve Kürşad Oğuz’un moderatörlüğünde “Olaylar ve Görüşler” programına konuk olan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde:

“Biz iktidara geleceğiz, Cumhurbaşkanlığını kazanacağız, bu ülkeyi en geç 1 yıl içinde rahat nefes alacağı ülke haline getireceğiz. Ülkede her vatandaş AB’ye vizesiz girecek. Hasar tespitlerini yaptık. Cumhur İttifakı zaten yaptığını yaptı, batırdı. Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Çiftçi, üreticinin kazanacağı, istihdamın büyüyeceği, fabrikaların çalışacağı bir Türkiye hayal ediyoruz.        Kılıçdaroğlu’ndan Schengen vaadi

Vizeyi kaldıracağız. Gerekli düzenlemeleri yapacağız. Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Siz düşünce özgürlüğüne kısıtlama getirirseniz sizin ülkenizde demokrasi yoktur. Biz diyeceğiz ki, “Bizim ülkemizde her türlü düşünce özgürce paylaşabilir, medya özgürce yayın yapabilir”. Ben gençlere “Cumhurbaşkanı olunca en rahat beni eleştireceksiniz” diyorum.”