Eski Eşi ve Kızını Otel Havuzunda Öldürdü

Danimarka'dan Gelen Adam, Eski Eşi ve Kızını Otel Havuzunda Öldürdü
Danimarka'dan Gelen Adam, Eski Eşi ve Kızını Otel Havuzunda Öldürdü

Last Updated on 22 Temmuz 2023 by Turizm Günlüğü

Danimarka’dan Gelen Adam, Eski Eşi ve Kızını Otel Havuzunda Öldürdü. Danimarka’da yaşayan ve bir süre önce Türkiye’ye gelen Yaşar T., Nevşehir’in Avanos ilçesinde kaldığı otelin havuzunda 3 yıl önce boşandığı eski eşi Zübeyde T. ve 7 yaşındaki kızı Hatice T.’yi bıçaklayarak öldürdü. Olayın şokunu yaşayan Yaşar T., polisi arayarak suçunu itiraf etti ve teslim oldu. 

Danimarka’da ikamet eden 53 yaşındaki Yaşar T., bir süre önce Türkiye’ye tatil için gelen ve 3 yıl önce boşandığı eski eşi Zübeyde T. ve kızı 7 yaşındaki Hatice T.’yi Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan bir otelde takip etti. Yaşar T., burada otelin havuzunda eski eşi ve kızını bıçaklayarak hayatlarına son verdi. Olayın ardından kaçan Yaşar T., polisi arayarak teslim olduğunu belirtti.

Tatil Dehşeti: Eski Eşi ve Kızını Havuzda Bıçaklayarak Öldüren Adam Teslim Oldu

Zübeyde T. ve kızı Hatice, Danimarka’dan memleketleri Adana’ya gelmişlerdi. Daha sonra Nevşehir’in Avanos ilçesine giden Zübeyde T., bir otele yerleşti. Bu durumu öğrenen ve aynı zamanda Danimarka vatandaşı olan Yaşar T., eski eşi ve kızının bulunduğu otele gitmek üzere önce Adana’ya ardından Avanos’a geçti.

Tatilde Cinayet: Danimarka’lı Yaşar T., Eski Eşi ve Kızını Havuzda Bıçakladı

Yaşar T., otelin havuzunda yüzen eski eşi ve kızıyla saat 14.30 sıralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın kızışması üzerine Yaşar T., yanında getirdiği bıçakla Zübeyde T. ve kızı Hatice’yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Çevredeki kişilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zübeyde T. ve kızı Hatice’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Anne ve kızının cansız bedenleri, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan Yaşar T., polise teslim olmak istediğini belirterek Altınpınar köyünde polise teslim oldu. Yaşar T., emniyette alınarak gözaltına alındı ve işlemleri devam etmektedir.