TÜRSAB Ailesinin Acı Kaybı: Nurettin Demirci Aramızdan Ayrıldı

TÜRSAB Boğaziçi BTK Başkan Vekili Nurettin Demirci
TÜRSAB Boğaziçi BTK Başkan Vekili Nurettin Demirci

Last Updated on 7 Kasım 2023 by Turizm Günlüğü

Derin bir üzüntü ile duyurulur ki; Boğaziçi Bölge Temsil Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen ve TIGRA TURİZM’in değerli sahibi Sayın Nurettin DEMİRCİ, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) İstanbul Boğaziçi Bölge Temsil Kurulu Yönetim Kurulu ve TIGRA TURİZM ailesi olarak, büyük bir üzüntü ve derin bir acı ile duyururuz ki; birliğimizin değerli üyesi, TIGRA TURİZM’in sahibi, sevgili Nurettin DEMİRCİ, genç yaşta kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. 49 yaşında, evli ve iki çocuk babası olan Sayın DEMİRCİ, gerek kişiliği gerekse profesyonel çalışmaları ile hepimizin gönlünde derin izler bırakmıştır.

İstanbul Boğaziçi Bölge Temsil Kurulu Yönetimi’nde Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Nurettin Demirci ve Boğaziçi Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Türemez. 

Cenaze töreni, bugün saat 13:00’de TIGRA TURİZM’in önünde gerçekleştirilecek, adres: Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Cad. No:19/B, Beyoğlu’dur.

Merhumun cenazesi yarın, Zonguldak Gökçebel Mahallesi, merkez Taşçılar Köyü’nde ikindi namazını müteakiben aile mezarlığında toprağa verilecektir.

Sayın Nurettin DEMİRCİ’ye Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve tüm tanıdıklarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Başımız sağ olsun.

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın @fbaglikaya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verilmiştir:

“Kıymetli yol arkadaşım, İstanbul Boğaziçi Bölge Temsil Kurulu Yönetimi’nde Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Nurettin Demirci’nin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.”