Site icon Turizm Günlüğü

Güney Kore’nin Subtropikal Adası Jeju ve Rüya Gibi Başkenti Seoul

Jeju Adası / Seoul Hanok Köyü - Güney Kore

Güney Kore'nin bu benzersiz adası ve rüya gibi başkenti ile tanışmak için "Kişiye Özel 7 Gün 6 Gecelik Jeju & Seoul Turu" sizi bekliyor.

Güney Kore’de volkanik kökenli dağları, çarpıcı plajları, mistik ormanları ve hayranlık uyandıran doğal güzellikleri ile Jeju Adası ‘na, zengin kültürü, alışveriş olanakları, lezzetli yemekleri ve modern cazibesi ile başkent Seoul’e gitmeye ne dersiniz?

Plajları, doğal güzellikleri, kültürel zenginlikleri ve lezzetli yemekleriyle Jeju Adası, eşsiz bir seyahat deneyimi yaşamak için birebir. Bu adayı ziyaret etmek, kendinizi doğanın kollarına bırakmak ve yerel kültürü tanımak için harika bir fırsat olurken Asya’nın en büyüleyici şehirlerinden biri olarak öne çıkan Seoul ise geleneksel ve modernin mükemmel bir karışımını sunuyor. Bu büyülü şehirde tarihi ve çağdaşı bir arada yaşayabilir, geleneksel sarayları ziyaret edebilir, sokak lezzetlerini tatma fırsatı bulabilir ve modern eğlenceye dalabilirsiniz.

Diğer Güney Kore içerikleri için tıklayın.

Cheonjiyeon Waterfall is a waterfall on Jeju Island, South Korea. The name Cheonjiyeon means sky. Jeju is well-know island. / Cheonjiyeon Şelalesi, Güney Kore’nin Jeju Adası’nda bir şelaledir. Cheonjiyeon adı gökyüzü anlamına gelir. Jeju iyi bilinen bir adadır.

Bu Gezi Rotası Listesinde Yok Yok!

Peki, tüm bunları nasıl yapacağız derseniz; Kişiye Özel 7 Gün 6 Gecelik Jeju & Seoul Turu‘na katılarak tüm hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşte bu turda sizi bekleyen gezi rotaları:

Gyeongbokgung Palace, South Korea. Photo by: Depositphotos

Güney Kore’nin bu benzersiz adası ve rüya gibi başkenti ile tanışmak için More World Travel organizasyonunda gerçekleşecek olan Kişiye Özel 7 Gün 6 Gecelik Jeju Adası & Seoul Turu‘nu incelemek için linke tıklayın.

Exit mobile version