Site icon Turizm Günlüğü

Pegasus’tan Hediye Bilet Kampanyası

Pegasus'tan Hediye Bilet Kampanyası

Pegasus’tan Hediye Bilet Kampanyası: Pegasus’tan “Yaz biletini alan BolBollulara, 1 kış bileti Pegasus’tan hediye!” kampanyası… İşte kampanyaya ilişkin detaylar…

Pegasus Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu.

Pegasus’un yeni kampanyası kapsamında 4 – 5 Haziran 2024 tarihleri arasında 1 Temmuz – 15 Eylül 2024 seyahat tarihlerine yurt dışı bileti satın alanlar, yurt dışında veya yurt içinde 19 Kasım 2024 – 25 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek uçuşlarda geçerli bir adet hediye uçak bileti şifresi kazanacak.

İşte “Yaz biletini alan BolBollulara, 1 kış bileti Pegasus’tan hediye!” kampanyasına ilişkin detaylı bilgiler:

4-5 Haziran tarihlerinde 1 Temmuz – 15 Eylül 2024 tarihli yurt dışı yaz biletini flypgs.com veya Pegasus Mobil uygulamasından al, hediye kış biletini istersen yurt içinde istersen yurt dışında kullan!      Pegasus’tan Hediye Bilet Kampanyası

Kıbrıs hariç, yurt dışı uçuşlarında tek yön, aktarmalı veya gidiş-dönüş fark etmeksizin uçuş rezervasyon kaydında (‘PNR’) bulunan her Pegasus BolBol üyesine bir adet hediye bilet şifresi tanımlanır. Bu şifre tek kullanımlıktır.

Örneğin, bir BolBol üyesinin bir rezervasyonu (PNR) gidiş dönüş ise tek şifre, gidiş ve dönüş rezervasyonlar (PNR) ayrı ayrı ise iki şifre hak eder.

Kampanya Teklifi: 4-5 Haziran 2024 tarihleri arasında Pegasus İnternet Sitesi ve Pegasus Mobil uygulamasından 1 Temmuz – 15 Eylül 2024 seyahat tarihlerine yurt dışı bileti satın alan Pegasus BolBollular, yurt dışında veya yurt içinde 19 Kasım 2024 – 25 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek uçuşlarda geçerli bir adet hediye uçak bileti şifresi kazanıyor!

Satın alınan ilk biletin biletlemesi gerçekleştikten sonra en geç 72 saat içinde hediye bilet şifreniz biletlemede iletişim bilgisi olarak verilen e-posta adresinize gönderilecektir. Gelen hediye bilet şifrenizi 27 Eylül 2024 – 27 Ekim 2024 tarihleri arasında kullanarak yurt dışında veya yurt içinde 19 Kasım 2024 – 25 Mart 2025 tarihleri arasındaki uçuşlarda aşağıda detayları belirtilen kurallara uygun olarak kullanabilirsiniz.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Tarihleri: Kampanya, kapsamında hediye bilet şifresi 4 Haziran 2024 – 5 Haziran 2024 (Türkiye yerel saatine göre 4 Haziran 2024 saat 09.00’dan itibaren 5 Haziran 2024 saat 23:59’a kadar satışın, ödemenin ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir) tarihleri arasında biletlemesi yapılacaktır.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Uçuş Tarihleri: Kampanya kapsamında hediye bilet şifresi, 1 Temmuz – 15 Eylül 2024 (Türkiye yerel saatine göre 1 Temmuz 2024 saat 00:01’den itibaren 15 Eylül 2024 saat 23:59’a kadar) tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yurt dışı uçuşlara biletleme yapılması halinde gönderilecektir.

Kampanyadan Yararlanabilecek Kişiler: Kampanyaya, yalnızca Pegasus BolBol üyeleri katılım sağlayabilir. Kampanya şartlarına uygun olarak bilet alan Pegasus BolBol üyelerine hediye bilet şifresi iletilecektir. Pegasus BolBol üyesi değilseniz hemen ücretsiz üye olabilirsiniz.  Pegasus’tan Hediye Bilet Kampanyası

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Kampanyaya katılım sağlayabilmek için alınacak ilk bilet Kıbrıs ve aşağıda belirtilen hatlar hariç tüm yurt dışı hatlarından satın alınabilir. Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlarda yapılan tek yön, aktarmalı veya gidiş dönüş yurt dışı uçuşlarda uçuş rezervasyon kaydında (PNR) yer alan Pegasus BolBol üyeleri satın alınan uçuşa ait biletin gidiş dönüş ya da tek yön olması fark etmeksizin 1 (bir) adet şifre hakkına sahip olacaktır.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı: Kampanya, sadece Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir. Hediye bilet şifresi ile de yalnızca Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden biletleme yapılabilir.

Kampanya Kapsamında Hediye Bilet Şifresi Kazanımı:

Şifre Kullanım Süresi: Kampanya kapsamında iletilecek olan şifre tek kullanımlıktır ve 27 Eylül 2024 (saat 00.01’den itibaren) – 27 Ekim 2024 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında Kampanya kapsamındaki hediye biletlerin, biletlemesinin yapılmış olması gerekmektedir. Kampanya kapsamında hediye bilet şifresi ile biletme yapılabilecek en son gün 27 Ekim 2024 (saat 23.59’a kadar) tarihidir. Bu tarihten sonra şifre ile bilet alımı gerçekleştirilemez, Kampanya kapsamında kazanılan hak kaybedilir.

Kampanya Kapsamındaki Hediye Biletlerin Uçuş Tarihleri ve Geçerli Olduğu Hatlar:

Kampanya kapsamında kazanılacak hediye bilet şifresi;

tarihleri arasında gerçekleşecek yurt içinde direkt, Süper Eko paket içerikli ve yurt dışına direkt, Light Paket içerikli uçuşlarında kullanılabilecektir. Hediye bilet şifresi Kıbrıs ve aşağıda belirtilen hatlarda geçerli değildir. Yukarıdaki uçuş tarihleri ile uyumlu olan tek yön veya gidiş dönüş fark etmeksizin hediye bilet şifresi girilen uçuşlarda, hediye biletten PNR’da bulunan yalnızca bir (1) kişi tek yön için yararlanabilir.

Kampanya Kapsamındaki Hediye Biletlerin Geçerli Olduğu Paket: Hediye bilet alımında kullanılacak şifre yurt içinde Süper Eko, yurt dışında Light Paket için kullanılabilir. Yurt içinde Süper Eko, yurt dışında Light Paket kapsamına girmeyen Pegasus Ek Ürün ve Hizmetleri (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

Kampanya Kuralları:

Kampanya Kapsamında Olmayan Uçuşlar:

İstanbul Sabiha Gökçen – Cidde – İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen – Dammam (SA) – İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen – Kahire – İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen – Madinah – İstanbul Sabiha Gökçen

İstanbul Sabiha Gökçen – Riyad – İstanbul Sabiha Gökçen

Trabzon – Cidde – Trabzon

Trabzon – Dammam (SA) – Trabzon

Trabzon – Riyad – Trabzon

Ankara – Madinah – Ankara

Exit mobile version