Bodrum Mandarin Otel’de Şiddetli Kavga: Kaya Sabancı Hastaneye Kaldırıldı

Bodrum'daki Ünlü Otelde Şok Edici Kavga: Vedat Aşçı Kaya Sabancı'yı Hastanelik Etti
Bodrum'daki Ünlü Otelde Şok Edici Kavga: Vedat Aşçı Kaya Sabancı'yı Hastanelik Etti

Last Updated on 21 Haziran 2024 by Turizm Günlüğü

Bodrum’un ünlü Mandarin Otel’inde gerçekleşen “Yaza Merhaba” partisinde, iş insanı Kaya Sabancı, otelin sahibi Vedat Aşçı tarafından saldırıya uğradı. Olay, Hakkasan Restoran’da akşam saatlerinde yaşandı. Saldırı sonucu Sabancı, Bodrum Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Bodrum Mandarin Otel’de

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Patronlar Dünyası‘nın edindiği bilgilere göre, Kaya Sabancı partide Vedat Aşçı ile karşılaşınca durumu esprili bir şekilde ele alarak “Beni çağırmadın ama bak partiye geldim” dedi. Ancak bu durum, aralarında başlayan sözlü tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesine neden oldu. Vedat Aşçı, Sabancı’ya yumruk attı, ardından korumaları tarafından dışarı atıldı.

Hastaneye Kaldırılma Anı

Kaya Sabancı, aldığı darbeler sonucu yere düştü ve otelin revirinden saat 21.45’te ambulansa taşındı. Hastaneye giriş yapan Sabancı’nın yapılan ilk kontrollerinde başına ve gözüne darbe aldığı tespit edildi. Tedbir amaçlı hastanede yatış yapıldı ve gece doktor kontrolünde geçirildi.

Avukatından Açıklama

Kaya Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran, olayın ardından yaptığı açıklamada, “Mandarin Otel ve Rezidans’ın sahibi Vedat Aşçı’nın bizzat kendisi ve azmettirmesiyle Kaya Bey darp edildi. Şu anda Bodrum Amerikan Hastanesi’nde müşahade altında. Olayın akabinde Vedat Aşçı’nın yönlendirmesiyle ambulansın olay yerine girişine izin verilmedi” dedi ve hukuki süreçlerin başlatıldığını bildirdi.

Bu olay, Bodrum’un sakinlerini ve ziyaretçilerini şoke ederken, güvenlik önlemlerinin artırılması çağrıları da yapılmaya başlandı.