Site icon Turizm Günlüğü

Fatih Altaylı’nın Pegasus Eleştirisi: Konfor ve Hizmet Yetersizliklerini Anlattı

Fatih Altaylı'dan Pegasus'a Eleştiri: Hizmet Kalitesi Nedeniyle Uçmayı Tercih Etmiyor

Fatih Altaylı'dan Pegasus'a Eleştiri: Hizmet Kalitesi Nedeniyle Uçmayı Tercih Etmiyor

Gazeteci Fatih Altaylı, 16 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirdiği video yayınında, geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir uçuş deneyimini paylaştı. Altaylı, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bodrum’a mecburi bir uçuş gerçekleştirdiğini ve tercih etmek zorunda kaldığı Pegasus hava yollarındaki hizmet kalitesiyle ilgili eleştirilerde bulundu.

Fatih Altaylı’nın Pegasus Eleştirisi: Konfor ve Hizmet Yetersizliklerini Anlattı

Altaylı; “Pegasus benim tercih ettiğim bir hava yolu değil. Neden mi? Pegasus ile uçuşa giderken, ‘Acaba biletimde bavul hakkı var mı, yok mu? Bavulumu uçağa alabilecek miyim?’ gibi sorularla karşılaşıyorum. Üstelik, uçakta tuvaletin ücretli olup olmadığını düşünmek zorunda kalmak da cabası. İşte bu tür nedenlerden ötürü Pegasus ile uçmayı tercih etmiyorum.” dedi.

Altaylı, Pegasus’u tercih etme konusunda isteksiz olduğunu; bavul, tuvalet ücreti gibi konuların yanı sıra, genel hizmet kalitesinin yetersizliğinden dolayı bu hava yolundan kaçındığını ifade etti. Ayrıca, Sabiha Gökçen Havalimanı’nı da eleştiren Altaylı, havalimanının koşullarını “Anadolu otogarından beter” olarak tanımladı ve burada yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Uçuş deneyiminin detaylarını paylaşan Altaylı, Pegasus’un bacak aralığı, zamanında kalkış gibi konularda eski vaatlerinin artık geçerli olmadığını ve firmanın rötarlar yaşadığını belirtti. Gazeteci, havalimanında ve uçakta yaşadığı aksaklıkları detaylarıyla aşağıdaki videonun 36’ıncı dakikasında anlattı ve hava yolculuğunun zorluklarını vurguladı.

 

Exit mobile version