GlobeMeets B2B Networking Etkinliği, Üç Kat Büyüyerek Kapasiteyi Doldurdu

GlobeMeets B2B Networking
GlobeMeets B2B Networking

Last Updated on 17 Temmuz 2024 by Turizm Günlüğü

İlk kez geçen yıl düzenlenen ve büyük bir beğeni toplayan GlobeMeets B2B Networking Event, bu yıl üç kat büyüyerek tüm katılımcı masalarını iki ay öncesinden doldurdu. 12 ve 13 Eylül tarihlerinde İstanbul’daki Rixos Tersane Hotel’de gerçekleştirilecek olan etkinlik, yerel ve uluslararası sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

GlobeMeets B2B Networking Event Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kurt, geçen yılki başarılı etkinliğin ardından bu yılki yoğun ilgi ve memnuniyet karşısında organizasyonu daha da büyütme kararı aldıklarını belirtti. Kurt, “Geçen yılki etkinliğimiz sonrası, bu sene için inanılmaz bir teveccüh ile karşılaştık. Yüksek memnuniyet ve talep, bizleri daha büyük bir yapıya evrilmeye ve organizasyonumuzu iki güne çıkarmaya yöneltti” dedi.

GlobeMeets B2B Networking
Geçen yılın açılışını yapan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, bu yıl da GlobeMeets B2B Networking Etkinliği’nin açılış konuşmasını gerçekleştirecek.

Etkinlik, İstanbul’dan dünyanın dört bir yanına turizm ve seyahat hizmeti sunan 160 Türk acentasını ve 20 farklı ülkeden 40 uluslararası acentayı ağırlayacak. Bu acentalar, DMC’ler, havayolları, İGA havalimanı işletmeciliği, turizm ofisleri, kruvaziyer şirketleri, yurtdışı otelleri, sigorta ve marketplace iş ortaklarıyla randevulu görüşmeler yapacaklar.

GlobeMeets B2B Networking
2023 GlobeMeets B2B Networking etkinliğinin açılışında TÜRSAB Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve BTK Başkanları katılım göstermişti.

13 Eylül akşamı, etkinliğin networking partisi, İstanbul’un popüler mekanlarından Fişekhane’de gerçekleştirilecek. Kurt, gelecek yıllarda etkinliğin dünyanın en önemli B2B networking etkinlikleri arasında yer almasını hedeflediklerini ifade etti ve ilgili kurumları organizasyona daha fazla destek olmaya çağırdı.

Ücretsiz Misafir Olarak Organizasyona Katılma Şartları Neler?

GlobeMeets B2B Networking
GlobeMeets B2B Networking

İstanbul’dan, dünyanın farklı ülkelerine outgoing incentive, FIT, leisure, kültür turizmi ve MICE segmenti anlamında misafir gönderen acentalar kendilerine gönderilecek davetiye ve akredite olarak organizasyona alıcı (buyer) acenta olarak ücretsiz misafirimiz olarak katılım sağlayabilmektedir.

Kurt, “Türkiye’nin 30 şehrinden yurt dışına misafir gönderen 160 acentamızın gidiş-dönüş uçak bileti, 3 gece oda ve kahvaltı bazında konaklama ve transferlerini de biz karşılayarak organizasyonda hosted buyer olarak misafir edeceğiz.

20 farklı ülkeden 40 acentamızın gidiş-dönüş uçak bileti, 3 gece oda ve kahvaltı bazında konaklama ve transferlerini de biz karşılayarak organizasyonda international hosted buyer olarak misafir edeceğiz.” dedi.

Kurt açıklamalarına şöyle devam etti: Buyer, hosted buyer ve international hosted buyer acentalarımızı 50 farklı ülkede lokal acenta hizmeti alabilecekleri;

  • DMC’ler
  • 20’nin üzerinde havayolu
  • İGA havalimanı işletmeciliği
  • 9 turizm ofisi
  • Kruvaziyer şirketleri
  • Yurt dışından oteller
  • Sigorta ve marketplace iş ortaklarımız ile randevulu görüşmelerde bir araya getiriyor olacağız.

Alıcı acentalarımıza ağustos ayı içerisinde davet linkimiz ulaştırılacak.

Organizasyonumuz herkese açık olmayıp, tarafımızca davetiye gönderilmeyip akredite olmayan veya katılımcı (exhibitor) olmayanlar ne yazık ki etkinliklerimize katılım sağlayamamaktadır.

13 Eylül akşamı networking partimiz, geçen sene olduğu gibi yine İstanbul’un en popüler etkinlik mekanları başında gelen Fişekhane’de olacaktır.

GlobeMeets B2B Networking Parti Fişekhane
 GlobeMeets B2B Networking Parti Fişekhane

Gelin dünyaya bu prestijli ve % 100 verimli etkinliği kabul ettirelim.

2-3 sene içerisinde dünyanın en önemli B2B Networking Etkinlikleri içerisinde yer almayı hedeflediklerini belirten Kurt, “başta TGA olmak üzere ilgili kurumların organizasyona çok daha fazla destek olmasını arzu ettiklerini belirterek, gelin organizasyona daha fazla destek olun, daha fazla omuz verin.” dedi.