Türkiye ve Malezya Turizm Trafiğini Artıracak Önemli Etkinlik

Uzakrota Kuala Lumpur 2024
Uzakrota Kuala Lumpur 2024

Last Updated on 18 Temmuz 2024 by Turizm Günlüğü

Düzenlediği etkinliklerle Dünya’nın en etkili 10 turizm etkinliğinden biri ödülünü 4 kere üst üste alan Uzakrota; New York, Londra, Dublin, Berlin, Belgrad, Saraybosna, Atina ve Bakü’den sonra Asya’nın yükselen ülkesi Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da organize edilecek. Uzakrota Kuala Lumpur 2024

Tourism Malaysia ve Turkish Airlines desteği ile 19 Eylül’de Novotel Kuala Lumpur’da organize edilecek etkinlik Türk turizm markaları ile bölge ülkelerinden 500 turizm profesyonelini buluşturacak.

“Asya ve Türk Seyahat Pazarı”, “İş Seyahatleri ve Etkinlikler”, “Mass Turizmin Geleceği”, “Asya’nın Yükselen Trendleri” gibi birçok konuya değinilecek etkinlikte 40 konuşmacı ve 500 turizm profesyonelinin yani sıra 20 turizm markası da stant açarak B2B görüşmelerde bulunacak.

Uzakrota Kuala Lumpur 2024
Uzakrota Kuala Lumpur 2024

Uzakrota Kuala Lumpur, sadece bilgi paylaşımı değil, B2B görüşme alanları ve tematik akşam yemekleri ile de güçlü sosyal ağların kurulmasını da sağlayacak.

Pandemi sonrası Turkiye pazarında zayıflayan Asya turist sayılarını arttırmayı planlayan etkinliğin kurucusu Gökhan Erdoğan, “Türk markalarımızı bölgedeki Tur operatörleri, havayolları, oteller, seyahat teknoloji şirketleri, startup’lar, influencer’lar ve VC’ler ile buluşturarak, lokal şirketlerin küreselleşmesine katkıda bulunmak istiyoruz.

Sektördeki uzmanların ilham verici konuşmalarıyla dolu bir gündemimiz var. Yeni taktikler ve stratejilerle bir sonraki seviyeye geçebileceğiniz ve kendinizi harika bir 2025’e hazırlayabileceğiniz bir program hazırlıyoruz.” dedi.

Etkinliğe kayıt olmak için https://www.uzakrota.com/kualalumpur24 linki kullanabilirsiniz.

Uzakrota 2024 yılı içerisinde

  • 04 Ekim’de Bakü’de,
  • 17-18 Ekim’de Cape Town’da,
  • 15 Kasım’da İstanbul’da ve
  • 12 Aralık’ta Riyad’da B2B etkinlikler gerçekleştirecektir