İletişim Başkanlığı’ndan MüzeKart Açıklaması

Müze Kart müzekart
Müzekart Satışları Rekor Kırdı

Last Updated on 31 Temmuz 2024 by Turizm Günlüğü

İletişim Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın MüzeKart hizmeti hakkında bir açıklama paylaştı.        İletişim Başkanlığı’ndan MüzeKart Açıklaması

İletişim Başkanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın MüzeKart hizmeti hakkında bir açıklama paylaştı.

Açıklamada, MüzeKart’ın 350’den fazla müze ve ören yerini kapsadığı ve kart sahiplerinin bir yıl boyunca her bir müzeyi iki kez ziyaret edebileceği belirtildi.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, MüzeKart ile ilgili açıklama yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, 60 lira karşılığında Türkiye’deki tüm satış noktalarından MüzeKart’ı alabileceği belirtildi. Uygulama, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Saraylar ve Çanakkale Alan Başkanlığı’na bağlı 350’den fazla müze ve ören yerini kapsıyor.

HER BİR MÜZE YILDA İKİ DEFA GEZİLEBİLİYOR

MüzeKart ile bir yıl boyunca her bir müze iki defa ziyaret edilebilecek. Sosyal medyadan yapılan bilgilendirmede, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret edebilecekler de hatırlatıldı.

Bunlar arasında, 65 yaş ve üstü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, gaziler ve refakatindeki anne, baba, eş ve çocukları ile şehit yakını kimlik kartı sahipleri, engelliler ile bir refakatçisi de bulunuyor.    İletişim Başkanlığı’ndan MüzeKart Açıklaması

İletişim Başkanlığı'ndan MüzeKart Açıklaması