İstanbul Marriott Hotel Pendik, 1. Yaşını Özel Bir Davet İle Kutladı

İstanbul Marriott Hotel Pendik, 1 Ağustos tarihinde özel bir davetle açılışının 1. yılını kutladı.

Last Updated on 6 Ağustos 2024 by Turizm Günlüğü

144 ülkede, 8654 otele sahip dünyanın en büyük otel zinciri Marriott International bünyesinde yer alan İstanbul Marriott Hotel Pendik, 1 Ağustos tarihinde otelin en üst katında yer alan Roof Bar’da düzenlenen özel bir davetle açılışının 1. yılını kutladı.

Hedefimiz Her Zaman Öncelikle Misafir Memnuniyeti

İstanbul Marriott Hotel Pendik Genel Müdürü Emre Güllüler

Etkinliğin açılışında dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul’da birinci yılı başarılar ile tamamlamanın mutluluğunu yaşarken, öncelikle bu başarıya özenle çalışarak katkı sağlayan İstanbul Marriott Hotel Pendik ekibine ve daha sonra da bu süreçte kendilerini destekleyen tüm iş ortakları ve misafirlerine teşekkür eden İstanbul Marriott Hotel Pendik Genel Müdürü Emre Güllüler, bulundukları konum itibariyle bölgeye değer katan sanayi, denizcilik ve havacılık sektörlerine hizmet verirken, Marriott markası ile bölgeye ve turizm sektörüne de değer katmaya devam ettiklerinin altını çizdi. Güllüler, hedeflerinin her zaman öncelikle misafir memnuniyeti olduğunu vurguladı.

Seçkin Konaklama Deneyimi

Anadolu yakasında yer alan 231 oda kapasiteli İstanbul Marriott Hotel Pendik, Sabiha Gökçen Havaalanı’na olan 13 dakika uzaklığı ile misafirlerine bir yıldır seçkin bir konaklama deneyimi sunuyor.

İstanbul Marriott Hotel Pendik ile Marriott International, Türkiye'de Ağına Yeni Bir Halka Ekledi
İstanbul Marriott Hotel Pendik

Açılışından bugüne, gün ışığı alan, sütunsuz balo salonu ve toplantı salonlarında son teknoloji teknik ekipmanlar ve hızlı internet hizmeti ile gerek eşsiz düğün organizasyonlarına, gerekse sanayi, denizcilik, havacılık gibi farklı birçok sektörün üst düzey misafirlerine ev sahipliği yaparken, günün koşturmacası ve kargaşasından uzaklaşma imkanı sağlayan Mclub’da, konuklarına çalışma alanları ve sevdikleri ile birlikte keyifli zaman geçirme imkanı sağlıyor.

İstanbul Marriott Hotel Pendik

İstanbul Anadolu yakasında bulunan merkezi konumu, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Marinalar, Alışveriş Merkezlerine ve metro istasyonuna yakınlığı ile şehri keşfetme imkanı sunarken, Nerolie SPA ve Fitness Merkezi ile rahatlığı ve konforu birleştirmeye devam ediyor.