Ruslar Türkiye’de Yaz Sezonunu Uzatacak

Ruslar Türkiye'de Yaz Sezonunu Uzatacak

Last Updated on 9 Ağustos 2024 by Turizm Günlüğü

Kasım ayında Rusya’nın birçok şehirden Türkiye’ye yönelik charter seferleri devam edecek.        Ruslar Türkiye’de Yaz Sezonunu Uzatacak

Rus turizm haber portalı TourDom.ru’nun edindiği bilgiye göre, büyük tur operatörleri halihazırda yaz sezonu için açıkladıkları charter programlarını Türkiye’ye yönelik olarak Kasım ayına kadar uzatacak. Rusya’da faaliyet gösteren tur operatörleri bu kararların ayrıntıları üzerinde çalışıyor.

Tur operatörü Fun&Sun TourDom.ru portalına, Moskova ve diğer 13 Rus şehrinden (St. Petersburg, Yekaterinburg, Kazan, Samara, Nizhny Novgorod, Perm, Volgograd vb.) Antalya’ya uçuşların başlangıçta Ekim ayının sonuna kadar yapılacağını planladıklarını ama Kasım ayının ortasına kadar uzatmayı planlandıklarını açıkladı.

Anex Tour, Kasım ayına ilişkin programın geliştirilme aşamasında olduğunu, ayrıntıların daha sonra yayınlanacağını bildirdi.

Bir başka Rus tur operatörü Intourist ise; “Kasım ayı için charter uçuşlarında süre uzatımı olacak, ancak sınırlı olarak. İlave uçuşlara ilişkin spesifik tarihler talep doğrultusunda Eylül ayı ortasında belirlenecek. Uçuşlar büyük olasılıkla 4 Kasım Ulusal Birlik Günü’ne ve sonbahar okul tatillerine (16 Ekim – 4 Kasım) denk gelecek” açıklamasını yaptı.

Pegas Touristik, tur operatörünün yıl boyu Antalya’ya birçok şehirden uçuş programı bulunduğunu açıkladı. Ekim ayının sonundan itibaren uçuşlar, Salı günleri hariç her gün Moskova’dan, Kazan ve Yekaterinburg’dan ise haftada iki kez Türk tatil beldesine gerçekleştirilecek.          Ruslar Türkiye’de Yaz Sezonunu Uzatacak

TourDom.ru muhabiri Dmitry Soldatenkov’un görüştüğü tur operatörlerinin üst düzey yöneticileri, Rus turistlerin Kasım ayında Türkiye’ye yönelik taleplerinin oldukça yoğun olduğunu söyledi.

OKUMA ÖNERİSİ: Türkiye Satışlarını %50 Arttırdı