Jet2’dan Bodrum’a Güzel Haber

Jet2'dan Bodrum'a Güzel Haber

Last Updated on 14 Ağustos 2024 by Turizm Günlüğü

İngiliz tur operatörü Jet2, 2024 yaz sezonunda Bodrum’a yönelik operasyonlarını uzattığını duyurdu.      Jet2’dan Bodrum’a Güzel Haber

Jet2.com ve Jet2holidays, yoğun seyreden müşteri talebi nedeniyle Bodrum için 2024 yaz sezonu operasyonlarını uzattı.

İngiliz tur operatörü ve havayolu firması Birleşik Krallık’taki dört üssünden Kasım ayının ortasına kadar, Türkiye’ye yönelik ek uçuşlar düzenleyeceğini duyurdu.

Tur operatörü tarafından yapılan açıklamada; Jet2’nun, Londra dışındaki noktalardan Kasım ayının ortasına kadar Bodrum operasyonlarına devam edecek tek firma olduğu belirtildi.

Bodrum’a yönelik ek uçuşlar kapsamında Londra Stansted ve Manchester havalimanlarından haftada üç uçuş, Birmingham ve Leeds Bradford havalimanlarından haftada iki uçuş gerçekleştirilecek.

Jet2.com ve Jet2holidays bu yaz, İngiltere’nin 11 havalimanından Bodrum’a sefer düzenliyor.        Jet2’dan Bodrum’a Güzel Haber

İngiliz tur operatörü, Bodrum’da Altınkum, Gümbet ve Bitez’in yer aldığı turistik noktalarda geniş seçenek yelpazesi sunuyor.

Jet2.com ve Jet2holidays CEO’su Steve Heapy, “Bu yaz Bodrum tatillerine müşterilerimizden yoğun talep geldi, bu nedenle yaz sezonunu uzatmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.