OTTO DMC, GlobeMeets’te 5 Standla Yer Alacak

Last Updated on 6 Eylül 2024 by Turizm Günlüğü

OTTO DMC, Türkiye’nin en prestijli etkinliklerinden biri olan GlobeMeets B2B Networking Event’e bu yıl 5 masa ile iddialı bir katılım sergileyecek. 12 ve 13 Eylül tarihlerinde İstanbul’daki Rixos Tersane Hotel’de düzenlenecek olan bu etkinlik, yerli ve yabancı sektör profesyonellerini bir araya getirerek önemli iş birliklerine zemin hazırlayacak.

OTTO DMC, GlobeMeets’te İkinci Yılında da Dikkat Çekiyor

İkinci yılında, OTTO DMC Türkiye’nin en gözde etkinliklerinden GlobeMeets B2B Networking Event’e bu yıl beş masa ile güçlü bir katılım gösteriyor. Etkinlik, İstanbul’dan global pazarda turizm ve seyahat hizmetleri sunan 160 Türk acentasını ve 20 farklı ülkeden 40 uluslararası acentayı ağırlayacak. Katılımcı acentalar, DMC’ler, havayolu şirketleri, İGA havalimanı işletmeleri, turizm ofisleri, kruvaziyer firmaları, yurtdışı otelleri, sigorta ve dijital pazar yeri iş ortaklarıyla planlanmış görüşmeler yapacaklar. Yurt dışından da yoğun ilgi gören GlobeMeets B2B Networking Event, Türkiye’nin turizm alanındaki etkin ve güçlü rolünü bir kez daha vurgulayacak.

OTTO DMC, Türkiye Turizm Sektörünün Zirvesinde: GlobeMeets 2024

OTTO DMC Genel Müdürü Cem Yağlıoğlu
OTTO DMC Genel Müdürü Cem Yağlıoğlu

OTTO DMC, bu yıl ikinci kez düzenlenecek GlobeMeets B2B Networking Event’e katılacak. 12 ve 13 Eylül tarihlerinde İstanbul’da Rixos Tersane Hotel’de gerçekleştirilecek olan etkinlik, yerel ve uluslararası sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. OTTO DMC Genel Müdürü Cem Yağlıoğlu, “Bu yıl beş farklı masa ile etkinliğe katılıyoruz. Azerbaycan için Nigar Parla, Cruise seyahatleri için Zafer Alten, İtalya için Uğur Alkaya, Malta için Melek Yağlıoğlu ve VisitMalta ekibi, Tayland ve Vietnam için ise Harun Işıkmen ve ben yer alacağız” dedi. Yağlıoğlu ayrıca, “OTTO DMC’nin tecrübeli ve dinamik ekibi, tüm masalarda en yeni ve güncel bilgileri siz değerli meslektaşlarımızla paylaşacak” ifadelerini kullandı ve tüm katılımcıları standlarına davet etti. Etkinlikte, Türkiye’den ve dünya genelinden gelen acenteler stand numaraları A1, A2, A3, A4 ve A5’te OTTO DMC’yi ziyaret edebilir.