Site icon Turizm Günlüğü

OTTO DMC ve Costa Cruise, Bakü’de 2025 Vizyonunu Açıkladı

OTTO DMC ve Costa Cruise, Bakü'de 2025 Vizyonunu Açıkladı

OTTO DMC ve Costa Cruise, Bakü'de 2025 Vizyonunu Açıkladı

OTTO DMC ve Costa Cruise, Bakü Marriott Boulevard Hotel’de düzenledikleri özel bir etkinlikle 2025 yılına dair vizyonlarını ve planlarını acentelerle paylaştı. Etkinlik, turizm profesyonelleri arasında büyük ilgi gördü.

OTTO DMC ve Costa Cruise, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de, turizm sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getirdiği büyük bir etkinlik düzenledi. Marriott Boulevard Hotel’de gerçekleştirilen bu özel toplantıda, şirketler 2025 yılına yönelik hedef ve stratejilerini açıkladılar. Costa Cruise İtalya’dan Marta Cambiaggi ve Costa Cruise Türkiye Müdürü Ercan Abitagaoğlu’nun sunumlarıyla başlayan program, acenteler tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı. Etkinlik, ayrıca OTTO DMC’nin Azerbaycan pazarına özel hazırladığı yeni tur paketlerinin tanıtımıyla devam etti.

OTTO DMC’nin Bakü Şubesi Hızla Büyüyor: Yeni Müdür ve Planlar Tanıtıldı

OTTO DMC ve Costa Cruise, Bakü’de 2025 Vizyonunu Açıkladı

OTTO DMC ve Costa Cruise, 2025 yılının plan ve programlarını Bakü’nün prestijli mekânlarından Marriott Boulevard Hotel’de düzenlenen özel bir kokteyl ile duyurdu. Etkinlikte, Costa Cruise İtalya’dan Marta Cambiaggi ile Costa Cruise Türkiye Müdürü Ercan Abitagaoğlu’nun acentelere yönelik kapsamlı sunumları büyük ilgi gördü. OTTO DMC Cruise Departmanı Müdürü Zafer Alten tarafından sunulan, Azerbaycan pazarına özel paket programlar ve genel cruise bilgileri içeren sunum sonrası gerçekleştirilen çekilişte, şanslı iki acente çalışanına ödüller takdim edildi. Birinci talihli Costa Smeralda gemisiyle Dubai ve Arap Yarımadası turu kazanırken, diğeri ise Costa Fortuna ile İstanbul çıkışlı Ege Adaları turunun sahibi oldu.

Cem Yağlıoğlu: Bakü Şubemiz Beklenenden Daha Hızlı Büyüdü

OTTO DMC ve Costa Cruise, Bakü’de 2025 Vizyonunu Açıkladı

OTTO DMC Genel Müdürü Cem Yağlıoğlu, geçen sene açılan Bakü şubesinin beklenenden hızlı bir büyüme gösterdiğine dikkat çekti. Gecede, Bakü şubesine yeni atanan Müdür Timur Kayalı ve tüm personel tanıtıldı. Etkinlik, Bakü’nün önde gelen seksen acentesinin katılımıyla gerçekleşti. Kokteylde, canlı DJ performansı eşliğinde acenteler hem eğlendi hem de OTTO DMC ekibiyle daha fazla sohbet etme fırsatı buldu. Costa Cruise, Mayıs ayında düzenlediği kahvaltı organizasyonun ardından Eylül ayında Bakü’ye daha fazla yatırım yapma kararı aldığını duyurdu. Gecede, birçok havayolu temsilcisi ve Türk Hava Yolları Bakü ofisi de yer aldı. THY, cruise turlarına yönelik özel ücret uygulamasına başladığını ve desteğinin artarak devam edeceğini belirtti. Etkinliğe katılan basın mensuplarına ise katılımları için teşekkür edildi.

OTTO DMC ve Costa Cruise, Bakü’de 2025 Vizyonunu Açıkladı

Exit mobile version