Site icon Turizm Günlüğü

THY, Dünyanın En Pahalı Hava Yolu

THY, Dünyanın En Pahalı Hava Yolu

THY, Dünyanın En Pahalı Hava Yolu

Gazeteci Fatih Altaylı Bugünkü YouTube Programında Açıkladı: “THY, Dünyanın En Pahalı Hava Yolu”

Türk Hava Yolları’nın Business Class bilet fiyatlarının dünya genelinde en yüksekler arasında olduğunu belirten gazeteci Fatih Altaylı, özellikle Türkiye’den bilet alan Türk vatandaşları için uygulanan fiyat politikasını eleştirdi. Altaylı, Afrika ve Rusya’dan gelenler için uygun fiyatlar sunulurken, Türk vatandaşlarına yönelik “insafsız” fiyatlar uygulandığını vurguladı.

Gazeteci Fatih Altaylı, Türk Hava Yolları’nın Business Class uçuşlarının maliyetini eleştiren bir açıklamada bulundu. Altaylı’ya göre, THY’nin Business Class bilet fiyatları, dünya genelinde en yükseklerden. Özellikle Türk vatandaşları için Türkiye içinden bilet alındığında, fiyatlar acımasızca yüksek oluyor.

Altaylı, Afrika veya Rusya gibi ülkelerden gelenler için bu biletlerin daha uygun fiyatlı olduğunu belirtiyor ancak doğrudan Türk vatandaşıysanız ve Türkiye’den bilet alıyorsanız, bu fiyat politikasının insafsızca olduğunu vurguluyor. Diğer yabancı hava yollarının Türkiye’ye daha az sefer yapması ve Türk Hava Yolları’na olan bağımlılık da fiyatların bu denli yüksek kalmasına neden oluyor.

Altaylı’nın uzun süre kendine gelemeyeceği endişesiyle Amerika gibi uzun mesafeli destinasyonlara seyahat etmeme kararı da, Türk Hava Yolları’nın uyguladığı fiyat politikalarının vatandaşlar üzerindeki etkisini gözler önüne seriyor.

Exit mobile version