Site icon Turizm Günlüğü

Kastamonu Turizmini Şekillendirecek Master Planı Görüşüldü

Kastamonu Turizm Master Planı

Kastamonu'nun Azdavay ilçesindeki Kre Dağları Ulusal Parkı'nda bulunan Catak Kanyonu ve Cam Gözlem Terası - Görsel: Depositphotos

Kastamonu Valiliğinde “KUZKA TR82 Bölgesi Turizm Master Plan Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı. Kastamonu Turizm Master Planı.

KASTAMONU (AA) – Vali Meftun Dallı’nın başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda gündem maddeleri üzerinde ilgili kurum yetkilileri görüş ve önerilerini dile getirdi.

Okuma Önerisi: Batı Karadeniz’in saklı cenneti Kastamonu’da gezilecek yerler

“Kastamonu Turizm Master Planı, ilimiz için kapsamlı bir yol haritası sunuyor”

Kastamonu Kalesi. Görsel: Depositphotos

Şehrin Batı Karadeniz’in yükselen turizm destinasyonları arasında yer aldığına dikkati çeken Dallı, “Tarihi ve kültürel dokusu, barındırdığı doğal güzelliklerle Kastamonu muazzam bir turizm destinasyonu. İlimizin sahip olduğu bu potansiyeli en verimli şekilde kullanarak ülke turizmine katkı sağlamasını amaçlayan bir Turizm Master Planı vücut buluyor. Bölgesel bir perspektif ve ulusal hedeflerimiz ile uyumlu olarak hazırlanan master planı, ilimiz için kapsamlı bir yol haritası sunuyor” dedi.

Dallı, planın hazırlık sürecine katkılarından dolayı paydaşlara teşekkür ederek, “Bir sonraki aşamada bu ana planla çizilen bütüncül yaklaşım ve öncelikler çerçevesinde, tüm paydaşlarımızla çalışarak destinasyonumuzu geliştirmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Okuma Önerisi: Seyahatinizi serüvene dönüştürecek bir rota: Kastamonu

Exit mobile version