Seyahat Acenteleri, Paximum ve Jazeera Airways ile Bursa’da Buluşuyor

Paximum ve Jazeera Airways, Bursa'daki Seyahat Acenteleriyle Buluşuyor
Paximum ve Jazeera Airways, Bursa'daki Seyahat Acenteleriyle Buluşuyor

Last Updated on 6 Temmuz 2023 by Turizm Günlüğü

Bursa’da seyahat acentelerine özel bir etkinlik düzenleniyor. 11 Temmuz 2023 tarihinde, Bursa Hilton Hotel’de düzenlenecek bu özel kahvaltı etkinliği, Paximum ve Jazeera Airways tarafından organize ediliyor. Acentelerin ürün ve hizmet ağının genişletilmesine yardımcı olmayı hedefleyen etkinlik, Bursa ve çevresindeki seyahat acentelerine yönelik düzenleniyor.

Paximum ve Jazeera Airways, Bursa’daki Seyahat Acenteleriyle Buluşuyor

Paximum, 2015 yılında Global Seyahat Ürünleri Pazar Yeri olarak faaliyetine başlamış bir şirkettir. Çeşitli incoming seyahat acentelerinin seyahat ürünlerini Global B2B Online sağlayıcılardan aldığı veri aracılığıyla satın alıcı kitleye ulaştırıyor. Etkinlikte, otel, uçak bileti, araç kiralama, transfer ve Dubai vizesi gibi hizmetlerin tanıtımı yapılacak. Ayrıca, katılan acenteler arasında çekilişle sürpriz hediyeler verilecek. Bu etkinlik, Paximum’un dönemsel olarak düzenlediği ve bu sefer Jazeera Airways ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Seyahat Acentelerine Özel etkinliğidir.

 

Bursa’da Özel Seyahat Acentesi Etkinliği: Paximum ve Jazeera Airways Ortaklığında Büyük Buluşma

Jazeera Airways, 2005 yılında kurulan ve merkezi Kuveyt Uluslararası Havalimanı olan bir düşük maliyetli havayolu şirketidir. Kuveyt başta olmak üzere, Körfez ülkelerinden Türkiye’ye; İstanbul Havalimanı (IST), İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW), Milas-Bodrum Havalimanı (BJV), Trabzon Havalimanı (TZX) ve Antalya Havalimanı (AYT) dahil olmak üzere seferler düzenliyor. Ayrıca, Orta Doğu, Nepal, Pakistan, Bangladeş, Hindistan, Sri Lanka ve Avrupa’da 30’dan fazla destinasyona tarifeli seferler gerçekleştiriyor. Etkinlikte Jazeera Airways’in uçuşları ve hizmetleri hakkında detaylı bilgiler paylaşılacak.

Paximum ve Jazeera Airways, Bursa’daki Seyahat Acenteleri İçin Ürün ve Hizmet Ağı Geliştirme Etkinliği Düzenliyor

Etkinliğe katılmak isteyen Seyahat Acentelerinin aşağıdaki formu kullanmaları gerekmektedir. Bursa’daki bu etkinlik, seyahat acentelerine sektördeki yenilikler ve fırsatlar hakkında önemli bilgiler sunacak.

Kayıt İçin TIKLAYIN