MICE Etkinlikleriniz İçin İzzydmc’den İdeal Destinasyonlar

İzzy DMC'nin kurucuları İnci ve İzzet Savaryego
İzzy DMC'nin kurucuları İnci ve İzzet Savaryego

Last Updated on 20 Eylül 2024 by Turizm Günlüğü

İzzydmc, 2025 sezonu için MICE etkinliklerinizde tercih edebileceğiniz en ideal destinasyonları sıraladı. İşte, etkinlikleriniz için kusursuz mekanlar ve sunulan imkanlar!

Turizm sektöründe üç dekadan fazla süredir hizmet veren İzzydmc, MICE etkinlikleri için ideal destinasyonları belirledi. Gürcistan’dan Fas’a, Azerbaycan’dan Karadağ’a uzanan geniş bir yelpazede, şirketlerin ve organizatörlerin ihtiyaç duyduğu her türlü detay düşünülerek planlanan destinasyonlar, 2025 sezonunda da MICE etkinliklerinin vazgeçilmez adresleri olmaya aday. İnci ve İzzet Savaryego liderliğindeki İzzydmc, bu destinasyonları belirlerken, altyapıdan ulaşıma, konaklamadan kültürel etkinliklere kadar birçok faktörü göz önünde bulundurarak sizlere birinci sınıf bir deneyim sunmayı hedefliyor.

GlobeMeets B2B Networking etkinliğinde bir araya geldiğimiz İzzydmc’nin kurucuları İzzet ve İnci Savaryego ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajda, 2025 sezonunun gözde MICE destinasyonları ortaya çıktı. İşte, kurucuların gözünden 2025’te öne çıkan destinasyonlar ve bu bölgelerdeki etkinlik olanakları!

İzzydmc’nin kuruluş öyküsünü ve şirketinizin genel hatlarını bizimle paylaşır mısınız?

İzzy DMC Kurucusu İzzet Savaryego
İzzydmc Kurucusu İzzet Savaryego

İzzet Savaryego: Yaklaşık 30 yıldır turizm sektöründe çeşitli görevlerde bulundum ve eşim İnci ile bu tecrübeyi İzzydmc’yi kurarak taçlandırdık. Şirketimiz, Balkanlar başta olmak üzere, Gürcistan, Azerbaycan, İtalya, Portekiz, Fas gibi birçok ülkede MICE organizasyonları konusunda uzmanlaşmış durumda. Amacımız, kurumsal firmaların ve grupların tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan sağlayarak onların başarılı etkinlikler düzenlemesine olanak tanımak.

 İzzydmc hangi hizmetleri sunuyor ve hedeflediğiniz pazarlar neler?

İnci Savaryego: Biz, özellikle MICE acentalarına yönelik A’dan Z’ye hizmetler sunuyoruz. Son kullanıcılarla doğrudan çalışmıyoruz; partnerlerimiz Türkiye’deki MICE acentaları ve etkinlik ajansları. Schengen vizesi problemleri nedeniyle vizesiz destinasyonlara yönelik bir talep artışı olduğunu görüyoruz ve biz de bu doğrultuda hizmetlerimizi şekillendiriyoruz.

Ayrıca bu yıl farklı bölgelerde niş yurt dışı tatil paketleri hazırlayarak seyahat acentalarının satışına sunduk ve sektörümüze alternatif seyahat destinasyonları yaratmayı hedefledik.

2024 yılı için öne çıkan MICE destinasyonlarınız ve bu destinasyonların altyapı olanakları nasıl?

İzzet Savaryego: 2024 yılında özellikle Gürcistan, Azerbaycan, Karadağ ve Fas gibi ülkeler öne çıktı. Bu destinasyonlar, MICE gruplarına yönelik gerekli tüm altyapıya sahip. Biz de bu ülkelerde bulunan kendi ofislerimizden ya da yerel partnerlerimiz aracılığıyla hizmet veriyoruz, böylece fiyat rekabetini ve kalite kontrolünü direkt olarak sağlıyoruz.

Niş Leisure paketleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

İzzy DMC Genel Müdürü İzzet Savaryego
İzzydmc Genel Müdürü İnci Savaryego

İnci Savaryego: Türk Hava Yolları, Air France gibi büyük havayolu şirketleriyle iş birlikleri yaparak özel Yurt dışı tatil paketleri hazırlıyoruz. Bunlar arasında Bask Bölgesi (Bordeaux & San Sebastian), Paris, Disneyland & Paris ve Fas gibi destinasyonlar bulunuyor. Seçtiğimiz oteller 4 yıldızlı ve merkezi konumda olup, farklı içeriklerle programlar hazırlanmış durumda.

2025 hedefleriniz ve öne çıkacak MICE destinasyonları neler olacak?

İzzet Savaryego: 2025 için hedeflerimiz arasında özellikle vizesiz destinasyonlara odaklanmak yer alıyor. Türkiye’den Gürcistan ve Azerbaycan gibi ülkelere yönelik önyargıları kırmayı ve algıları değiştirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca, Fas gibi vizesiz ve popüler şehirlere yönelik ciddi bir talep gözlemliyoruz ve bu destinasyonlarda güçlü bir varlık göstermeyi hedefliyoruz.

GlobeMeets B2B Networking etkinliği sizin için nasıl geçti?

İzzy DMC'nin kurucuları İnci ve İzzet Savaryego
İzzydmc’nin kurucuları İnci ve İzzet Savaryego

İnci Savaryego: Bu etkinlik bizim için çok verimli ve keyifli oldu. İş yoğunluklarından fırsat bulup görüşemediğimiz partnerlerimiz ile bir araya geldik. Ayrıca birçok çok yeni acenta ile tanışıp farklı iş birliklerini değerlendirme fırsatı yakaladık ve pazarlama stratejimizi güçlendirdik. Hüseyin Kurt ve ekibinin düzenlediği bu etkinlik, gerçekten sektördeki tedarikçilerle alıcıları bir araya getirerek bize büyük bir potansiyel sundu. Etkinliğe katılan herkes ciddi iş birlikleri için buradaydı ve biz de bu platformda yeni iş bağlantıları kurma şansı bulduk.